Bestellingen vooraf te reserveren
0475 61 27 12
6 Zeeuwse oesters | 15€ |
Halve kreeft tomaat garnaal eitje en sausjes | dagprijs |
Terrine van ganzelever | 15€ |
Luxe hapjes | 1,75€ per stuk |
Scampi van de chef | 14€ |
Oostends vispannetje | 14€ |
Kreeftenroom | 12€/L |
Pompoenroomsoep | 6€/L |
Witloofroom | 6€/L |
5 kroketten pp inbegrepen
Parelhoenfilet Fine Champagne wintergarnituur | 27€ |
Eendeborst appelsiensaus | 28€ |
Chateaubriand groentenkrans vanaf 2p | 28€ pp |
Kalkoennootje Geflambeerde appeltjes en wintergarnituur | 22€ |
Groot vispannetje fijne groentjes en puree | 28€ |
Hertenoot grand veneur | 30€ |
Zeetongrolletjes op oostendse wijze met puree | 28€ |
gerookte zalm, verse zalm, forelfilet, tomaat garnaal, perzik tonijn, kippebil, rosbeef, speenvarkenfilet, paté, beenham, Parma meloen, koude aardappelen, pasta komkommers, wortel, brood en sausjes |
30€ pp |
Chocolademousse / Frambozenbol | 6€ |
Kaasbord 5 soorten | 9€ |
Scampi curry
----
Pompoenroomsoep
----
Kalkoenfilet op Normandische wijze
geflambeerde appeltjes
OF
Parelhoen Fine Champagne wintergarnituur (+5€)
Terrine ganzelever rode uienconfituur
en brioche toast
Of
Halve kreeft tomaat garnaal eitje en sausjes (+6€)
---
Scampi v/d chef
---
Hertenoot grand veneur wintergarnituur
Bestellingen vooraf te reserveren
0475 61 27 12