Hieronder een overzicht van onze formules voor het eindejaar 2023
Bestellingen vooraf te reserveren - Plaatsen zijn beperkt
0475 61 27 12
6 Zeeuwse oesters | 16€ |
Halve kreeft tomaat garnaal eitje en sausjes | dagprijs |
Terrine van ganzelever | 20€ |
Scampi van de chef | 15€ |
Oostends vispannetje | 15€ |
Kreeftenroom | 12€/L |
Tomatenroomsoep | 8€/L |
Witloofroom | 8€/L |
5 kroketten pp inbegrepen
Parelhoenfilet Fine Champagne wintergarnituur | 28€ |
Eendeborst appelsiensaus | 28€ |
Chateaubriand groentenkrans vanaf 2p | 28€ pp |
Kalkoennootje Geflambeerde appeltjes en wintergarnituur | 24€ |
Groot vispannetje fijne groentjes en puree | 28€ |
Hertenoot grand veneur | 30€ |
Zeetongrolletjes op oostendse wijze met puree | 28€ |
gerookte zalm, verse zalm, forelfilet, tomaat garnaal, perzik tonijn, kippebil, rosbeef, speenvarkenfilet, paté, beenham, Parma meloen, koude aardappelen, pasta komkommers, wortel, brood en sausjes |
32€ pp |
Chocolademousse / Frambozenbol | 6€ |
Kaasbord 5 soorten | 9€ |
Scampi van de chef
----
witloofroomsoep
----
Kalkoenfilet op Normandische wijze
geflambeerde appeltjes
OF
Parelhoen Fine Champagne wintergarnituur (+5€)
Terrine ganzelever rode uienconfituur
en brioche toast
Of
Halve kreeft tomaat garnaal eitje en sausjes (+6€)
---
Scampi v/d chef
---
Hertenoot grand veneur wintergarnituur
Bestellingen vooraf te reserveren - Plaatsen zijn beperkt
0475 61 27 12
Kerstsnoepertjes
******
Sint-jacobsnoot zwarte pens kalfsjus mouselinne
******
Heldere bouillon Madrilaine sherry
******
Trio van tong gerookte zalm spinazie panko
******
Sorbet
******
Hertenootje poivradesaus
******
Dessertbordje van de Kerstman
Dit menu wordt u aangeboden voor 75 € pp.
Met aangepaste wijnen 95 € pp.
All-in 110 € Cava, wijnen, waters, frisdank, bieren tot en met koffie.
Aperitief en snoepertjes
******
½ kreeft op z’n mooist
******
Luxe koudbuffet
Oesters,zalm,gerookte vissen,tomaat garnaal,vispastei, perzik tonijn,kreeft, langoestines…
Carpaccio,serranoham,beenham,wildpastei,parma meloen…
Salad bar sausen,brood, pasta…
******
Tongrolletjes Oostendse wijze of Garnalenroomsoep
******
Stoofpotje van wild, speenvarken, parelhoen,
Rib-eye Argentinië, Chateaubriand,
hertenoot Grand-veneur, scampi-curry,
warme groenten, sausen en aardappelbereidingen
******
Sint Sylvester dessert
******
Koffie en zoetjes
******
Verwelkoming 2024 met coupe Champagne
******
Aangepaste wijnen
Waters en frisdranken bieren tot in de vroege uurtjes
******
NACHTBUFFETJE
vanaf 01.00u
ALL-IN 139 € tot 3.00 uur €
KOUD BUFFET:
Uitgebreide saladbar (sla, bloemkool, prinsesjes, worteltjes, pasta,tomaat,komkommers …) en sauzen (mayonaise, cocktail, vinaigrette, tartaar,)
Paté met uienconfituur, carpaccio van rund, Parmaham met meloen, rosbief en varkensgebraad, kippenbillen, beenhesp, tomaat garnaal, perzik met tonijn, zalm en “Belle Vue”, rivierkreeftjes, langoestines, gerookte zalm, oesters,sprotjes, gerookte forel, koude aardappeltjes , mozzarela met tomaat, broodjes, …
TUSSENGERECHT
Kreeftenroom of tongrolletjes Normande
HOOFDGERECHT:
Chateaubriand,Argetijnse rib-eye, lams,wild stoofpotje, kalkoennootje archiduc,speenvarken grootmoederswijze, scampi van de chef ,witloof, prinsesjes, tomaat, frietjes, kroketjes, gratin Dauphinois, warme sauzen (peper, champignon), …
DESSERTENBUFFET:
Bavarois, diverse taarten, verse fruitsla, huisgemaakte chocolademousse, soesjes, warme chocoladesaus,pannacota, geflambeerde pannenkoekjes, Javanais, vanille ijs,rijstpap,créme brulèe, slagroom, mini gebakjes, kaasplank (5 soorten), …
ALL-IN van 11:30 tot 16:00
75 pp
(van 11u30 tot 16u, daarna worden de dranken aangerekend)
Deze ALL-IN formule houdt in: als aperitief schuimwijn en fruitsap à volonté tot u aanschuift aan het koud buffet. Tijdens de maaltijd kan u alle waters, bieren en huiswijnen krijgen en achteraf is er koffie inbegrepen, ook à volonté tot 16.00u