
Hieronder een overzicht van onze formules voor het eindejaar 2025
Bestellingen 3 dagen vooraf te reserveren - Plaatsen zijn beperkt
0475 61 27 12
| Luxehapjes | 2,20 € / stuk |
| 6 Zeeuwse oesters | 16 € |
| Halve kreeft tomaat garnaal eitje en sausjes | dagprijs |
| Trio van wilpastei uienconfituur en briochetoast | 18 € |
| Scampi van de chef | 16 € |
| Vispannetje Oostendse wijze | 18 € |
| Kreeftenroom | 13 € / L |
| Tomatenroomsoep | 9 € / L |
| Pompoenroomsoep | 9 € / L |
5 kroketten pp inbegrepen
| Parelhoenfilet Fine Champagne wintergarnituur | 30 € |
| Speenvarken op grootmoeders wijze | 30 € |
| Chateaubriand groentenkrans vanaf 2p | 35 € pp |
| Kalkoennootje Geflambeerde appeltjes en wintergarnituur | 26 € |
| Kalkoennootje Geflambeerde appeltjes en wintergarnituur | 26 € |
| Kabeljauwhaasje gebakken graanmosterdsaus puree | 32 € |
| Hertenootje Harlequin wintergarnituur | 32 € |
| Zeetongrolletjes op oostendse wijze met puree | 32 € |
| Stoofpotje van hert per kg | 32 € / kg |
| Kroketten | 0,50 € / stuk |
| Herfstgroenten | 7,50 € pp |
| gerookte zalm, verse zalm, forelfilet, tomaat garnaal, perzik tonijn, kippebil, rosbeef, speenvarkenfilet, paté, beenham, Parma meloen, koude aardappelen, pasta komkommers, wortel, brood en sausjes |
35 € pp |
| Chocolade cube / cheesecake | 8 € |
| Kaasbord 5 soorten | 9 € |
Vispannetje Oostendse wijze
----
Knolselderroomsoep
----
Speenvarken Stroganoff
of
Parelhoen Fine Champagne wintergarnituur (+5 €)
Trio wildpastei rode uienconfituur en brioche toast
of
Halve kreeft tomaat garnaal eitje en sausjes (+6 €)
---
Scampi van de chef
---
Hertennootje Harlequin wintergarnituur
Bestellingen 3 dagen vooraf te reserveren
0475 61 27 12
Kerstsnoepertjes
******
Scampi in kreeftensaus
******
Heldere bouillon met fazantensnippers
******
Kabeljauwhaasje Tierenteyn
******
Sorbet
******
Hertenootje Poivrade
******
Dessertbordje van de Kerstman
Dit menu wordt u aangeboden voor 79 € pp.
Met aangepaste wijnen 99 € pp.
All-in 114 € Cava, wijnen, waters, frisdank, bieren tot en met koffie.
De keuze met of zonder drank of all-in word per tafel genomen,bedankt voor uw begrip
Aperitief en snoepertjes
******
½ kreeft op z’n mooist
******
Luxe koudbuffet
Oesters,zalm,gerookte vissen,tomaat garnaal,vispastei, perzik tonijn,krab, langoestines…
Carpaccio,serranoham,beenham,wildpastei,parma meloen…
Salad bar sausen,brood, pasta…
******
Tongrolletjes Oostendse wijze of Garnalenroomsoep.
******
Stoofpotje van wild,speenvarken,parelhoen ,Rib-eye Argentinie,Chateaubriand,hertennnoot grand-veneur,scampi curry
Warme groenten sausen en aardappelbereidingen.
******
Sint Sylvester dessert
******
Koffie en zoetjes
******
Verwelkoming 2026 met Coupe Champagne.
******
Aangepaste wijnen
Waters en frisdranken bieren tot in de vroege uurtjes
******
NACHTBUFFETJE
vanaf 1u
ALL-IN 150 € van 18u30 tot 3u
KOUD BUFFET
Uitgebreide saladbar (sla, bloemkool, prinsesjes, worteltjes, pasta,tomaat,komkommers …) en sauzen (mayonaise, cocktail, vinaigrette, tartaar,)
wildpatè met uienconfituur, carpaccio van rund, Parmaham met meloen,coppa,serannoham rosbief en varkensgebraad, kippenbillen, beenhesp, tomaat garnaal, perzik met tonijn, zalm en “Belle Vue”, rivierkreeftjes, langoestines, gerookte zalm, oesters,sprotjes, gerookte forel, koude aardappeltjes , mozzarela met tomaat, broodjes, …
TUSSENGERECHT
Kreeftenroom of tongrolletjes Normande
HOOFDSCHOTELS
Chateaubriand,Argetijnse rib-eye, hertenoot,wild stoofpotje, kalkoennootje archiduc,speenvarken grootmoederswijze, scampi van de chef ,witloof, prinsesjes, tomaat, frietjes, kroketjes, gratin Dauphinois, warme sauzen (peper, champignon), …
KERSTDESSERT
ALL-IN van 11u30 tot 16u
78 € pp
(van 11u30 tot 16u, daarna worden de dranken aangerekend)
Deze ALL-IN formule houdt in: als aperitief schuimwijn en fruitsap à volonté tot u aanschuift aan het koud buffet. Tijdens de maaltijd kan u alle waters, bieren en huiswijnen krijgen en achteraf is er koffie inbegrepen, ook à volonté tot 16u.