×

WILDFESTIJN

15/10/20 - 18/01/21

Jagerspaletje
(Dégustation du chasseur)

----------------------------------------

6 Zeeuwse Creuzen
(6 huîtres de Zélande)

Trio van wildpastei met rode ajuinkonfituur
(Trio de pâtés de gibiers)

Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes

Hertekalfkroketten met oesterzwammen
(Croquettes de biche aux pleurottes)

Millefeuille van wilde boschampignons en oude porto
(Mille feuilles de champignons des bois au vieux porto)

----------------------------------------

Consommé met fazantensnippers Madeira
Consommé au faisan Madeira

Knolselderroom met korstjes en spekreepjes
Crème de selerie rave  

----------------------------------------

Sorbet

----------------------------------------

Fazant – Faisan « Fine Champagne » (per 2p)

Hertenoot – Noix de cerf « Grand Veneur »

Hazerug « Harlekijn » - Rable de lièvre « harlequin »(+5€)

Filet mignon peper – Filet mignon sauce poivre

Gebakken kabeljauw met tartaar

Stoofpotje van hert

----------------------------------------

Kaasbordje – Assiette de fromages(+5€)

Javanais

Dessertbordje van de Chef – Assiette de desserts du Chef

Appeltaartje geflambeerd met Calvados en bol vanille ijs –

Tarte Tatin flambée au Calvados et sa glace vanille

Irish – French – Italian- 43 Coffee

 

54,50€

Menu met aangepaste wijnen 69.50€
Menu All-In van apero tot koffie 79.50€

Superbrunch

Reeds 20 jaar onze succesformule

KOUD BUFFET
WARM BUFFET
DESSERTEN BUFFET
ALL-IN FORMULE