×

WILDFESTIJN

17/10/2024 - 13/01/2025

Jagerspaletje
(Dégustation du chasseur)

----------------------------------------

6 Zeeuwse Creuzen
6 huîtres de Zélande

Trio van wildpastei met rode ajuinkonfituur
Trio de pâtés de gibiers

Gebakken ganzenlever/Foie gras met gekarameliseerde appeltjes(+5)

Hertekalfkroketten en garnituur
Croquettes cerf et sa garniture

Millefeuille van wilde boschampignons en oude porto
Mille feuilles de champignons des bois au vieux porto

----------------------------------------

Consommé met fazantensnippers Madeira
Consommé au faisan Madeira

Butternut pompoen korstjes-spekreepjes
Butternut potiron croutons-lardons

----------------------------------------

Sorbet

----------------------------------------

Fazant
Faisan « Fine Champagne » (per 2p)

Hertenoot
Noix de cerf « Grand Veneur »

Hazerug « Harlekijn »
Rable de lièvre « harlequin »(+5€)

 Filet mignon peper
Filet mignon sauce poivre

Gebakken kabeljauw met tartaar

Stoofpotje van hert

----------------------------------------

Kaasbordje
Assiette de fromages(+5€)

Chocolade cube zoute caramel

American cookie de luxe van de chef

Appeltaartje geflambeerd met Calvados en bol vanille ijs
Tarte Tatin flambée au Calvados et sa glace vanille

Irish – French – Italian

 

65,00€

Menu met aangepaste wijnen 82.00€
Menu All-In van apero tot koffie 92.00€

Superbrunch

Reeds 20 jaar onze succesformule

KOUD BUFFET
WARM BUFFET
DESSERTEN BUFFET
ALL-IN FORMULE